lauantai 8. helmikuuta 2014

Luistelu KK 2014

Pakkaset mahdollistivat ulkoluistelun oikealla luonnonjäällä Tuusulassa, joten päätin osallistua Kalevan Kierroksen luisteluun joka oli ensimäinen tutustuminen luistelu kisoihin. Kuitenkaan en koko kierrokselle osallistu muiden päällekkäisyyksien takia tänä vuonna. Myöskään siellä ei ole sopivaa "nuoret"-ukot sarjaa meikäläiselle. Järjestäjillä oli hieman haasteita lauhan kelin johdosta, mutta retkiluistimilla pärjäsi vallan mainiosti. Itse olen luistellut paljon huonommallakin jäällä. Toki noilla kilpaluistinterillä tuolla olisi jo ollut hieman pulassa, kun kapeat terät pehmeässä jäässä toimivat huonommin.Lähdin hakemaan tasaisia kierroksia ja lähtöpaikalla kuulinkin jo muutamasta hankalasta kohdasta. Eteläisin pää oli varmaankin kaikkein pehmein mutta vasta tuulen takia se oli muutenkin hidasta menoa. Myötäsessä pääsi kunnon vauhtiin ja jää oli hyvää ainakin vasemmassa reunassa. Pohjosessa taas menin ulkokautta kun siellä tuntui olevan paras luisto. Vissiin kierrokset meni aika tasaiseen vauhtiin toki nehän näkyy tosta Garmin datasta hieman paremmin.

Datat: http://connect.garmin.com/activity/442028227Sykkeiden perusteella aloitin hieman rauhallisesti ja puristin lisää matkan edetessä. Oikeestaan menin aika verkkaseen tohon puoleen väliin ja siinä olikin vähän notkahdusta ilmassa. Ainakin myötä tuulen vauhti palkki hiipui ja se sitten korjattiin vikalla kahdella kierroksella. Yhdet lipat näin noin 150m päässä ja se ei aiheutanut mitään pulmia.

Pirjolle kiitos palautus juomasta! Järjestäjillä oli tiukkaa ja varmaan tulee palautetta noilta hifi miehiltä, kiitos kivasta tapahtumasta! Kannustuskin pelasi hyvin ja tuttuja näin vain lähdössä ja maalissa jossa pulina oli melkoista!


Loppuaika 1:09:52
Matka 28,3km
avg 24,2km/h
syke 158
korkeus eroja ei ollut ;-)

Huh, polvet vähän tärisee!

Tulokset

Kuvat:Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti