maanantai 25. maaliskuuta 2013

Jäätävää ajelua

Aamuinen ajatus muttui matkan edetessä useaan otteeseen, kun tuttuja reittejä edetessä keksi aina uuden reitivaihtoehdon. Aluksi tosiaan mentiin ihan longinojan vartta ja tie oli jäinen, mutta helppo ajaa. Tästä jotenkin ajauduin savelan pellon poluille ja siitä sitten oulunkylän avantouimareita morjestaen eli vantaanjoen jäätä pitkin oikaisten pikkukosken kohdalla. Sitten meinasin jo ajautua muun aamuliikenteen sekaan, mutta muistin kivat polut ja ajauduin metsiä pitkin vesilaitoksen nurkille. Tästä jatkoin motarin alikulkuun ja siinä oli jo pakko näpsätä tilanne kuva.


Tunneliin mentäessä ja poistuessa oli hienot penkat ja piti varoa ettei kypärä kolahda betoniin. Ajattelin ottaa toisenlaisenkin kuvan kun tulen tunnelista, mutta 10s vitka olis ollut aika lyhyt. Tästä sitten Arabiaan jatkaen polkuja mutta matkalla piti korkata pari uutta polkua ja näpsiä taas kännykamera kuvia, kun kunnon kamera ei ollut mukana. Joku oli myös käynyt kosken harjalla kokeilemassa miten suksi kantaa ja hyvin on kantanut kun on meno ja tulo jäljet.


Koskikaraa ei näkynyt vaikka lyhyen tovin sitä tähyilinkin. Huomaa hyvä baana aidan vieressä.


Sitten ajattelin pinkaista jo töitä kohti, mutta huomasin että vanhankaupungin lahdella olis hyvää teknistä rytyytystä tarjolla ja sinne siis. Tämä oli jo ainakin 3 tai 4 kerta, kun tein u-käännöksen ja nenä taas näytti toisaalle. Tästä sitten saatiinkin pari loisto tilanne otosta 10s vitkalla, vaikka eivät olekkaan mitään huippukuvia teknisesti.Lopulta pääsin töihin ja illalla töistä kotiinkin vaikka silloin oli jo ihan pilkkopimeetä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti