lauantai 15. maaliskuuta 2014

Aktia Cup

Tämän talven talvijuoksusarja on takana itse osallistuin 5km ekassa osakilpailussa, jonka aika oli 18min. Toiseen kisaan siirsin itseni 10km ja aika oli 36:40, eli uusi enkka tuli. Seuraavat 2 osakilpailua jätin väliin muiden menojen ja tekosyiden takia. Tähän vikaan kuitenkin latasin tekemällä jopa pari vetoharjoitusta, mutta niistä ei mainitavaa apua ollut. Tämän päivän aika oli sitten 37:35 joka oli ihan hyvä veto tähän keliin vaikka tie oli ihan sula ja tuuli maltillinen (tuloslinkki).

Itse tämän päivän kisaraporttiin; Alku meni Juhan beesissä hyvin kääntöpaikalle saakka vaikka siinä jo tiesin ettei tänään kulje niin kuin voisi. Ekat 2-3km meni hyvin väliaikojen suhteen ja oltiin vielä tavoite vauhdissa. Toki 4-5km kertoivat jo karua totuutta lopun taistelusta. Käännöksessä olin ~4m päässä Juhasta, vaikka välillä matka oli ollut jo hieman pidempikin. Samalla näin että takanakin olisi kovia nimiä kuittaamaan mut, jos oma kone sippaa.

Yllättävän vähän tuuli paluumatkakalla mut hieman se söi taistelutahtoa. Toki, kun tiesi ajan lipsuvan ja lipsuvan, niin piti vaan taistella lopun vastaset yksikseen. Pari kaveria ohitin siinä sillan alituksen paikkeilla, mutta erot pysyivät tasaisina eteen sekä taakse. Muutoksia ei tapahtunut, tasaista puurtamista koko paluumatka. Juhan paita vilkkui kaukana, eli vain näköetäisyys säilyi (vajaa ½min tuli takkiin). Pian oltiinkin maalissa. Pohkeet meni vähän jumiin, mutta palautuminen on jo lähes tapahtunut tältä pika matkalta ;-)

Kuva: Merja Ylihärsilä

Tässä km väliajat garminista (hyvä ei tullut yhtään 4 ylitystä..):
3:33, 3:35, 3:42, 3:40, 3:50, 3:47, 3:50, 3:56, 3:54, 3:47

Tarkemmat datat garmin palvelussa.

Näistä karkeloista on hyvä ponnistaa kevään kisoihin eli Karhunkierros nuts.fi eestaas 160k:lle ja UTMB:lle. Tähän väliin käydään tutustumassa miltä dolomiitit näyttää Dolomiti Extreme Trail katsottuna. Vuokatissa varmaan vielä ulkoilutetaan suksia KK:n merkeissä, mutta se otetaan rennosti. Perushommat taitaa olla kunnossa ja nyt vaan tehdään peruspolkupitkistä ryppäissä sekä hyvät palautukset siihen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti