perjantai 19. elokuuta 2016

PTL tunnelmia

Matka kohti uusia haasteita pian alkaa. Tulevalla viikolla osallistumme "Les Köykäset" tiimin kanssa PTL16 seikkailuun. Tiimi koostuu allekirjottaneesta, Juha.S ja Mikko.K täydentävät tiimin vahvuudet erittäin korkealla tasolle, joten uskon että selviämme tästä haasteesta. Kesä meni treenatessa ja mäkeä könytessa ilman suurempia loukkaantumisia. Pientä jumia siellä täällä taisi kaikilla olla ja nyt lähdemme hyvillä mielin katselemaan vuorimaisemia.

Tässä esimakua maisemista Mikon silmin tältä aamulta.

View by Mikko

Omat aamutoimet olivat lähinnä pakkaamista ja varusteiden tarkastusta ja jaottelua eri laukkuihin jotta puuttuvat matkalaukut eivät pilaa kisaa. Osa eväistäkin on löytynyt ja vielä pitää ostaa hieman lisää. Lopullinen pakkaus tehtäneen varustetarkastuksen jälkeen kun vaadittavat tarkastukset on tehty. Tässä hieman kuvia varusteista ja herkuista

dropbag

backback

nami nami nami..

Yksittäisiä treenejä tuli paljon ja noita numeroita ei jaksa tarkistella. Arvelen että mäkeä tuli tehtyä noin 50km kesän aikana, sekalaista pyöräilyä ja höntsäilyä kivoissa paikoissa ja kaikkee hyötyliikuntaa. Vuoden alusta tunteja on kertynyt +430h ja yhteensä 4500km jotka sisältävät kaikki lajit. Aika lailla tässä lähdetään vanhoilla pohjilla matkaan eli nenä kohti noita vuoren rinteitä. Nyt vain kammetaan tiimi jotenkin lähtöviivalle terveenä ja paukun jälkeen kotikatsomoissa saattaa olla hieman jännittäviä hetkiä kun tämä rymy porukka pääsee rinteeseen.

Tapahtuma sivut: http://utmbmontblanc.com/en/

Matkalta laittelen jotain päivityksiä twitterin ja instan puolelle, jos vaan data liikkuu vuorilla, mutta Sveitsissä ei voi DNA liittymää käyttää, kun se ei ole vieläkään yhteistyölistoilla ja data maksaa ihan törkeesti verrattuna Italiaan ja Ranskaan.

Pitkä matka alkaa!  :-)


http://utmb.livetrail.net/coureur.php -> race-bib 20490

http://utmb.livetrail.net/coureur.php?rech=20490


1 kommentti: