sunnuntai 4. toukokuuta 2014

SalpausRoga 6h

Huh huh, Olipas kovaa hommaa tää hätäily kun on vaan aikaa 6h kisata ja kartan piirtoon lähes 30min ylimääräistä. No suunnitelmasta tuli ihan kelpo meille ja pikkasen parannettavaa löytys tietty mut jätetään ne toisiin karkeloihin. Mistähän sitä aloittas, no taitaa mennä kuitenkin sekaisin säveltelyksi niin jotain tähän on väännettävä.



Paikalla oli paljon tuttuja ja ihmetykseksi meidänkin reittisuunnitelma kiinnosti uteliaita. Variaatiota oli useita ja lopulta yksi niistä valittiin kun saatiin km painettua tarpeeksi alas. Multa kun pukkaa yleensä tulemaan liian pitkiä kiemuroita ;-) . Kiertosuuntakin pian selvis ja valmiina starttiin.



Täällä oli peloteltu niin pirun kylmästä ilmasta, että tietty oli liikaa vaatetta päällä. Takit lopulta pakattiin reppuun kun sen aika tuli. Vetonaru tais olla lähes alusta saakka kiinni ihan loppumetreille saakka pois lukien muutamia metsä pätkiä jossa sain muutaman kerran siitä persuuksille mojovan tällin. Kaikki alun rastit löyty ihan kivasti ja muitakaan ongelmia noilla rasteilla ei ollut miedän kohalla, tosin kuulemma muutamalta rastilta oli pöllitty leimasin. Outoo porukkaa tuollakin päin kun ei leimasimet saa olla rauhassa.



GoProlla tuli kuvia 10s välein ja aika paljon tuli turhaa materiaalia mutta muutamia satunnaisia hyviä kuvakulmia löytyi. Sekä sain tuon rinta-reppu kiinnityksen toimiaan mielestäni hyvin. Toki pientä hiomista se vielä vaatii ja testailua miten hyppii videossa. Jurek2.0 toimi hyvin 2 etupullolla sekä juomasäiliöllä jossa oli noin 1,5l juotavaa. Taisi kulua vähän reilu 2l tuolla keikalla juotavaa ja yksi pieni twix puolikas. Pääosin neste linjalla mentiin.



Löydettin me tuttuja metsässäkin ja siitähän meinas tulla kova taisto.. toki jätetään ny se kertomatta kun voittajat voivat sitten hekuttaa lisää omassa rapsassaan. Meidän suunnitelma piti aika hyvin vaikka lopussa mentiinkin vikat ~4km siinä 6min/km vauhdilla kun ei ollut luottamista mun rannekompassin kehän kokoon mutta olihan se 4cm eli kompassi oli noin 1,5km. Näillä mittauksilla mentiin ja lopulta aikaa jäi noin 3min käyttämättä.



Jälkipelissä ainoastaan tuo yksi 5 pisteen haku jäi vähän kaivertaa kun kahta edellistä pummasin. Toki aikoja en vielä tiedä kun kartta on vääntämättä. Pitää se tässä nakertaa valmiiksi vielä jotta yleisö pääsee mukaan tunnelmaan. Varmaankin unohdin vaikka mitä mutta reitti meni siis L-84-74-55-65-91-41-44-81-45-102-34-51-72-93-43-(riskillä)-35-86-(54 ei ehditty :-( )-M



Kiitos reissusta Merjalle ja vaikka pientä puuskutusta kuului niin hyvin tää meni! Jokuhan joskus kertoi ettei tän helppoa pitäskään olla mutta kyllä se olis kiva jos se olis helppoa ;-)


Jälki-analyysiä; Takkien pakkaus 2min, 35 4min, 86 2min, pummia. 44-81 oikopolkua ei löytynyt, 34-51 yksi ylimääräinen nyppylä tuli väliin kartanlukuvirheen takia ja maksoi ~1min. Mielestäni aika vähän tuli säädetyä noiden pummien kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti