maanantai 4. toukokuuta 2015

Vierumäki Trail katselmus & MTB retkeilyä Repovedellä

Hieman on päässyt nämä päivitykset laahaamaan jäljessä, joten pikainen päivitys tänne OnTrail harjoituspäiväkirjan puolelta tänne. Nyt ei pääse unohtumaan mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä: 24-25.4 viikonloppu reenit.Lauantaina: aluksi tehtiin yhteilenkki Vierumäki areenan pihalta josta itse kilpailu http://vierumakitrail.fi/ starttaa kesällä. Ihan lopullista reittiä ei vielä päästy testaamaan koska se hieman muuttui tämän katselmuksen seurauksena. Reitti vaikutti kivalta ja tätä voi suositella hieman kevyempänä trail maratonina kun sitä vertaa saman pituisiin tapahtumiin. Matkalla on toki teknisiä ja mäkisiäkin osuuksia joten ihan helpolla ei tuolla pääse. Melkein jopa löytyy mini-mini rymyäkin.
Tämän jälkeen tehtiin vielä mökillä saunan lämmitys mäkeä ja lopulta saatiin riittävä määrä kasaan tälle lauantai päivälle: 44,3km 5h 33min, 7:31min/km ja nousua 1100m josta saunamäkeä oli reilu 400m.


Sunnuntaina oli tarkoitus tehdä yhdistelmä harjoitus mtb+tossu poluilla mutta pyörät veivät meitä vain kauemmaksi ja vain muutaman kerran jalkauduttiin. Muutaman kerran jouduttiin tunkkaamaan pyöriä kun reitti oli hieman teknisempi. Tie osuudet olivat kevät pehmeitä ja sen takia hieman rankkojakin. Keli oli kokoajan harmaa ja vettä tihutti ajoittain muttei ihan liiaksi saakka.Saldoksi saatiin 46,5km 4h 49min noususumman ollessa +900m. Huhtikuussa omaan exceliin tuli kaikenkirjavaa kauramoottori liikuntaa 702km ajan ollessa 53,5h.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti