sunnuntai 30. joulukuuta 2012

ei niin kevyt lenkki

Lyhyestä virsi kaunis. Tänään 2h lenkki haastavassa maastossa ja mentiin aika kovaa, kun huomisessa kisassa pitäisi päästä vielä kovempaa. Saa nähän miten onnistuu. Alku meni leppoisasti ja ajattelin saavani hyviä kuvia, mutta toisin kävi. Lähes kaikki oli yhtä suttua vaikka sporttimoodilla mentiin. Olis pitänyt pystyä pakottamaan lyhyempi suljinaika, mutta se ei tuossa FT3 pokkarissa onnistu. Jälkikäteen olisi pitänyt yrittää salama sarjakuvausta mutta hyvähän se on nyt tajuta. Kuitenkin yritin kerätä parhaimmat otokset tähän jotta näkyy reitin haasteellisuus.

Tässä olin vielä vähän edellä siis vain kuvaustilanteessa.

Maasto muuttui pian poluksi ja umpihangeksi kun Tommi etsi sopivia polkuja. Niitä kyllä löytyi ja ei juurikaan jouduttu ihan ummessa menemään. Kuitenkin tästä polun etsintä tilanteesta pari kuvaa.

Moderniversio ja lunta noin 30-50cm riippuu mihin kuoppaan astuu..

Taideversio ja hitain km taisi osua näihin kuviin 12:12 min/km

Lopulta polku löytyi ja kuvaaminen kävi mahdottomaksi kuten kuvan menosta näkyy.


Alun pätkät mentiin tietä, polkua ja umpea, lopulta noin 12km kohdalla päästiin tielle ja vauhti 13-23km välillä oli 4:08 - 4:26 min/km välillä ja siinä ei paljoo enää meikäläinen kuvia ottanut.

Jäin vähän jo jälkeen ja tässä lähestytään viirilänsuon pohjoispäätä. Tässä noin 20s eroa.

Lopulta ero kasvoi reiluun 1 minuuttiin kun ihan kaikkia ei koneesta uskaltanut irti ottaa. Nyt kovaa palauttelua ja huomenna numerolappu rinnassa vielä kovempaa. Toivotaan että menis alle 4 mutta ei tiedä missä kunnossa reitti on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti